Viu les festes de Mallorca amb els cinc sentits

POR EN General SIN COMENTARIOS , , , , , , , , , , ,

Després de Nadal, cap d’any i reis arriba la festa grossa a Manacor amb el primer ball dels dimonis que ençata la setmana gran per els manacorins que comença amb la primera ballada dels dimonis a la plaça Ramon Llull.

Dimarts vespre els tradicionals balls es van realitzar per la comitiva formada pel Dimoni Gros, els dimonis petits, Sant Antoni i els sonadors que van obrir la febre santantoniera davant més de mil persones.

També les beneïdes són peça clau d’aquesta festa dels animals, que fa un temps eren animals de camps i any rere any s’han convertit en animals domèstics. I com marca la tradició, divendres 16 de gener a la revetlla de Sant Antoni hi haurà foguerons, pa i taleca, gloses i música a voler per totes les places de Manacor.

Aquí podeu llegir el programa de les festes de Sant Antoni a Manacor.

santsebastia2015

I després de Sant Antoni, arriba Sant Sebastià. Viu amb seny i amb els cinc sentits les festes més guapes de Mallorca.  Tradicionalment la Revetla de Sant Sebastià és una festa musical a Palma i enguany a més dels foguerons i els concerts a les places la Ciutat es vesteix de gala durant quinze dies amb més de 61 activitats que formen el programa: activitats esportives, exposicions, visites, conferències, jornades de portes obertes, teatre, però, sobretot, música. Quinze dies que Palma celebrarà les festes del seu patró, Sant Sebastià.

Aquí podeu llegir el programa de les festes de Sant Sebastià a Palma.

FacebookTwitterGoogle+Compartir

¿Qué te parece?